Kuljettajaksi meille


Metsäteollisuus on Suomen viennin selkäranka ja se tarvitsee raaka-ainetta nyt ja tulevaisuudessa. Työtä siis riittää. Metsätehon julkaisema autokuljetusopas kertoo alasta ja kuljettajan työstä. Löydät julkaisun osoitteesta: http://puuhuolto.fi/autokuljetusopas/julkaisu/

Kuljetusliike O Malinen Oy:n ajoneuvoyhdistelmät ovat kokonaispainoltaan 76 tonnisia eli suurimpia, joita tieliikenteessä saa käyttää. Ajoneuvoyhdistelmiä ajetaan kolmessa tai kahdessa vuorossa. Pääasialliset vuoronvaihtopaikkakunnat ovat Kuhmo, Sotkamo, Kajaani ja Paltamo. Puuta toimitetaan metsävarastoilta sahoille, rautatieasemille sekä sellu- ja paperitehtaille. Mahdollisia ovat myös puun toimitukset energiaksi voimalaitoksille. Toimituspaikkoja on paljon ja osassa kuorma puretaan omalla kuormaimella. Siksi yrityksen kuormaimet ovat tehokkaita. Niiden ohjaus on nelivipujärjestelmällä, mutta useimpiin sähköohjattuihin pystytään vaihtamaan myös 2-vipujärjestelmä. Yksi kriteeri kaluston hankinnassa on hyvä työergonomia, joten kaikki kuormaimet ovat varusteltu hytillä.

Hyvän asiakastyytyväisyyden saavuttamisessa osaava henkilöstö on tärkein voimavara. Oletko hyvä joukkuepeluri ja ammattitaitoinen kuljettaja tai kiinnostaako ala sinua? Lähetä avoin työhakemus tai kysy lisää:
Harri Pääkkönen, 0400 271 052, harri.paakkonen@QTeam.fi

Hae kuljettajakoulutukseen

Uusien kuljettajien koulutus on monipuolisesti räätälöitävissä. Edellisiä opintoja on soveltuvilta osin mahdollista hyväksi lukea tai hyvä vaihtoehto voi olla myös oppisopimuskoulutus. Oppilaitoksilla on jatkuva haku päällä.

Kajaanissa kuljettajakoulutuksesta vastaa Kainuun ammattioppilaitos (KAO):
https://www.kao.fi/koulutukset/kuljetusalan-ammattitutkinto/

Valtimolla uusien kuljettajien koulutuksesta vastaa Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria:
https://www.riveria.fi/hakijalle/ammattitutkinnot/puutavara-autonkuljettaja/